Dublin

A városhoz 7 terméket talál az oldalunkon.
Dublin

 

Dublin Írország fővárosa. Az Ír-sziget keleti partján, az Ír-tengerbe torkolló Liffey folyó két partján fekszik. A város Dublin megye központja. A vikingek alapították, és a középkor óta Írország fővárosa volt. 
A Trinity College könyvtárában őrzik a Book of Kellst, egy 8. századból való illusztrált zsoltárkönyvet és Brian Boru király hárfáját, amely Dublin leghíresebb termékének, a Heuston pályaudvar közelében gyártott Guinness barna sörnek is a védjegye. A Heuston hídon át vezet az út a Phoenix parkba, amely 7,1 km²-es területével Európa legnagyobb városi parkja.

Részletek - Vásárlás
Dublin Pass

 

A Dublin Pass kártya érvényes, ingyenes belépésre 25 helyre, köztük múzeumokban, városnézésekre, különböző kedvezmények éttermekben üzletekben, stb.  

Részletek - Vásárlás
Dublin - Városnéző busz

 

Dublin városnézés
Hop On/Off városnézés - 48 órás érvényességgel.

 

2018.03.31-ig a 48 órás jegy mellé ajándék 24 óra jár.

Részletek - Vásárlás
Dublin - Freedom Ticket közlekedési jegy

 

Freedom Ticket
Érvényes a nyilvános tömegközlekedési eszközökön, városnézéseken és a repülőtéri transzferen.

Részletek - Vásárlás
Dublin - Moher sziklák túra

 

Látogasson el Írország leghíresebb természeti csodájához, a Moher szikláihoz.
Minden írországi utazás alfája és omegája a sziget nyugati felének közepére eső sziklás partszakasz és az itt található „Moher sziklái” . 8 kilométer hosszan húzódnak az Atlanti-óceán partján, s lábunkat 200-230 méterről lógathatjuk a mélybe és bámulhatjuk az alattunk köröző sirályokat. 

Részletek - Vásárlás
Dublin - Dublintól Belfastig túra

 

Dublintól Belfastig - 1 napos túra
Belfast (vagy írül Béal Feirste) az Ír-sziget második legnagyobb városa, Észak-Írország fővárosa. Írország keleti partján található, s északnyugati oldalról sziklás terület szegélyezi, Hivatalosan 1920 óta Észak-Írország fővárosa. Ahogy egyre inkább nagyvárossá vált Belfast, úgy kezdtek a konfliktusok kiéleződni a római katolikusok, valamint a protestánsok között.

Részletek - Vásárlás
Dublin - Óriások útja túra

 

Egy napos program soránaz alábbiakat kínáljuk:
Óriások útja, Carrick-a-Rede Rope Híd, Dunluce Kastély, White Park Bay, Ballintoy, az Antrim kikötő és egy óra szabad időt Belfastban. 

Részletek - Vásárlás